Skip to main content

Betaalmogelijkheden

Betalen bij TIRO is eenvoudig en veilig

Alle bestellingen dienen meteen online betaald te worden. Dit kan elektronisch via Bancontact, iDEAL of PayPal.

Onze online betalingen worden behandeld door Mollie (www.mollie.com). Mollie is een Payment Provider die gespecialiseerd is in veilige online betalingstranscaties. Alle gegevens worden doorgestuurd met hoge encryptie standaarden om een veilige transactie te garanderen. Je kredietkaartgegevens worden niet op onze servers bewaard. We garanderen jou een 100% veilige betaling.

De betaalmogelijkheden

1. Betalen via bankkaart

Een betaling met Bancontact of Maestro gebeurt via het online portaal van je eigen bank door middel van je bankkaart.

2. Betalen via Bancontact-app

De betaling gebeurt met de bancontact-app op je smartphone.

3. Betalen via PayPal

Je kan er ook voor kiezen om te betalen via je PayPal-account. Selecteer PayPal bij het afrekenen en je wordt gevraagd in te loggen om de betaling te bevestigen.

4. Betalen via iDeal

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten uit Nederland kunnen betalen via hun eigen bank.

Nuttige informatie

1. Is mijn betaling veilig?

De volledige betaling wordt behandeld door Mollie (www.mollie.com). Mollie is een Payment Provider die gespecialiseerd is in veilige online betalingstranscaties. Alle gegevens worden doorgestuurd met hoge encryptie standaarden om een veilige transactie te garanderen. Je kredietkaartgegevens worden niet op onze servers bewaard. Mollie garandeert jou een 100% veilige betaling.

2. Een factuur met BTW-nummer nodig

Bij het afronden van je bestelling kan je ervoor kiezen om je bedrijfsnaam en btw-nummer in te vullen. Na een succesvolle betaling ontvang je een bevestigingsmail met factuur in bijlage. Je kan de factuur zelf printen of doorsturen naar je boekhouder.

3. Heb je nog vragen?

Snel antwoord nodig? Bekijk de meestgestelde vragen. Je kan ook altijd een bericht nalaten bij onze klantendienst via het Help Center.